departamentFOL (IES Juníper Serra)
Temps durs per la recerca de treball

http://www.elpais.com/articulo/economia/jornada/horas/elpepieco/20090419elpepieco_4/Tes

El diumenge passat de tornada de les vacances escolars fora d'Espanya, vaig comprar un diari nacional per anar posant-me al dia i a l'apartat d'Economia i hem van cridar l'atenció diversos articles. En ells, queda constància que el mètode de recerca més tradicional, a través de coneguts i amics, continua essent el més efectiu, amb el qual s'obté un 70% de nova ocupació, també es parla de la feina que duen a terme els orientadors laborals, i s'esmenten tres criteris per determinar l'ocupabilitat d'una persona amb atur, són els següents: estar aturat més d'un any, cercar feina en un àmbit geogràfic reduït (municipal, comarcal), i demandar tres o menys ocupacions.

El fet és que amb l'augment de l'atur i la generalització d'aquest atur a àmbits i col·lectius molt diversos,la recerca de feina s'està convertint en un treball molt dur, que ocupa tota la jornada. Així que és moment d'estudiar, de formar-se i especialitzar-se, i per aquells que no s'ho puguin permetre d'encoratjar-se i no caure en el desànim!
http://www.elpais.com/articulo/economia/buscar/empleo/trabajo/elpepieco/20090419elpepieco_5/Tes
http://www.elpais.com/articulo/economia/parados/menor/probabilidad/hallar/empleo/suben/326/elpepieco/20090419elpepieco_8/Tes
http://www.elpais.com/articulo/economia/has/estado/empresa/elpepieco/20090419elpepieco_7/Tes
http://www.elpais.com/articulo/economia/nueva/oferta/Internet/hay/500/solicitudes/elpepieco/20090419elpepieco_3/Tes
Etiquetes de comentaris: edit post
0 Responses

Publica un comentari a l'entrada